Afacerea Gano Excel

– Detinand cea mai mare plantatie organica de ganoderma lucidum din lume, si beneficiind de o industrie de top echipata la standardele cele mai inalte, compania Gano Excel are acreditari ISO 9001:2000. Ganoderma este cultivata intr-un mediu organic controlat.
– La prelucrarea si ambalarea produselor nu se folosesc chimicale sau conservanti

Plan de marketing

benar-oportunitateSISTEM CUMULATIV
Gano Excel are un plan de marketing cu puncte cumulative, care va permite sa lucrati cum doriti.
Punctele personale si de grup se acumuleaza luna de luna, calificandu-va pe nivelele inalte ale stimulentelor si bonusurilor. Acest plan MLM a creat cel mai prietenos sistem de lucru din network marketing, iar sansele sa gresiti sunt minime daca lucrati cu seriozitate o astfel de oportunitate. O alta veste buna este ca nu exista un termen limita pentru acumularea de puncte si ca acestea nu dispar niciodata.

INVESTITIE MICA
Spre deosebire de alte companii network marketing, care au un pachet de start cu produse si taxe de intrare mari, costurile de intrare in Gano Excel sunt mici si convenabile. Nu recomandam recrutari masive si nici nu obligam la achizitii de produse in momentul inregistrarii. Suntem increzatori si mandri fata de produsele noastre, astfel ca ii invitam pe distribuitorii seriosi sa se alature afacerii noastre prin cumpararea unui pachet de start ieftin, care contine si catalogul de produse.

MENTINERE LEJERA
Pentru a va califica in fiecare luna ca sa incasati comisioanele dumneavoastra, trebuie sa va mentineti NUMAI nivelul punctelor personale la 60 PV si al grupului personal la 180 PV.
Aceasta conditie de mentinere nu va deranjeaza situatia financiara si se poate indeplini usor de catre oricine doreste sa se alature afacerii Gano Excel.

PROFITURI MARI DIN VANZARE DIRECTA
Puteti obtine un profit imediat (intre 15% si 25%) din vanzarea directa a produselor Gano Excel: cumparati produsele la pret de depozit (en-gros) si le revindeti clientilor dumneavoastra la pretul cu amanuntul recomandat.

BONUS DE PERFORMANTA GRUP (GPB) SI BONUSURI DE PERFORMANTA LIDER (LPB)
Acest plan de marketing este un plan in trepte, care aplica diferentele de procentaje, aferente rangurilor, la volumul punctelor generate de toti distribuitorii din reteaua dumneavoastra. Puteti castiga pana la 40% din volumul comisionabil (CV), in functie de diferenta dintre rangul dumneavoastra si rangul fiecarui distribuitor generator de linie in retea. Odata ce un distribuitor direct atinge acelasi rang cu al dumneavoastra, nu mai exista nici o diferenta de calculat.

BONUSUL DE DEZVOLTARE LIDER (LDB)
Bonusul LDB este destinat liderilor. Odata ce ati ajuns Director sau mai sus, primiti bonusul LDB pentru dezvoltarea Directorilor din liniile retelei dumneavoastra. Gano Excel plateste 5% din tot volumul comisionabil (CV) creat de generatia 1 de Directori si mai sus din fiecare linie, 4% CV creat de generatia 2 de Directori si mai sus in fiecare linie, etc., pana la 1% din tot CV creat de generatia 5 de Directori si mai sus in fiecare linie. Altfel spus, puteti catiga 15% din CV pe maximum 5 generatii de Directori si mai sus pe fiecare linie din propria retea.

FOND MASINA DE LUX (LCF)
Gano Excel a deschis un Fond pentru Masina de Lux, foarte atractiv, pentru a ajuta liderii si distribuitorii sa-si implineasca sperantele de a avea o “masina de vis”. Pe langa faptul ca aceasta masina deosebita reprezinta o sursa de bucurie, ea mai constituie si un interesant mijloc de reclama a afacerii, precum si un instrument de construire a propriei retele. Masina de lux reflecta o vasta oportunitate si un stimulant major in Gano Excel.
Fondul este alimentat cu 3% din CV total al companiei pentru toti liderii calificati pentru Masina de Lux, calculandu-se pe 10 generatii (inclusiv vanzarile personale). Tot ce aveti de facut este sa construiti si sa mentineti 3 grupuri care genereaza 10000 PV in fiecare luna, iar noi ne vom ingriji sa va livram masina la timp.

PARTICIPATIE PROFIT DIAMANT REGAL (RDPS)
Bonusul RDPS reprezinta o participatie lunara la fondul de profit, care cuprinde 20% din totalul CV al companiei si se plateste Directorilor calificati si mai sus. Acest comision se calculeaza pe 9 generatii (inclusiv propria generatie) si se plateste pe baza puterii grupului dumneavoastra si a volumului de vanzari. Cu cat aveti mai multe grupuri cu volume mari de vanzari, cu atat aveti mai multe generatii raportate.

PARTICIPATIE PROFIT PREZIDENTIAL (PPS)
Bonusul PPS este o alta participatie lunara la fondul de profit, care cuprinde 2% din totalul CV al companiei si se plateste la toti Ambasadorii Coroana Regala si Ambasadorii Coroana Prezidentiala. Comisionul se calculeaza pe 10 generatii (inclusiv propria generatie) si se plateste pe baza puterii grupului dumneavoastra si a volumului de vanzari.
Daca sunteti SINGURUL RCA sau PCA in Gano excel, veti incasa 1%, respectiv 2% din totalul CV alocat companiei.

VACANTE STIMULATIVE

Gano Excel sponsorizeaza de asemenea vacante de vis pentru liderii si distribuitorii nostri, in unele din cele mai romantice si exotice locatii de pe glob.
Gano Excel pastreaza o parte din volumul comisioanelor pentru aceste stimulente.
Destinatiile vacantelor se anunta periodic, impreuna cu cerintele calificarilor pentru vacante.

SPONSORIZARE INTERNATIONALA
Fiecare distribuitor Gano Excel se bucura de privilegiul de a intra in programul de sponsorizare internationala si de recompensare globala. Deoarece Gano Excel activeaza deja in peste 60 de tari, puteti si dumneavoastra sa sponsorizati international si sa castigato comisioane globale din toate tarile in care suntem prezenti.

De ce Gano Excel ?

Produse consumabile excelente
– Produsele oferite de Gano Excel sunt originale si se adreseaza nevoilor de zi cu zi ale consumatorilor.

Plan de marketing unic
– Nu trebuie sa vinzi! Este destul sa recomanzi produsele. Vei fi uimit de rezultate.
– Punctele si pozitiile acumulate nu se pierd niciodata
– Posibilitatile de castig sunt practic nelimitate

Program flexibil
– Posibilitatea de a lucra part time sau full time, dupa cum doresti
– Fara sefi, fara angajati – doar parteneri de afaceri care au tot interesul sa te sustina
– Locatia desfasurarii activitatii de promovare poate fi oriunde, intr-un loc public sau acasa.

Afacere la nivel mondial
– Datorita acestui fapt, aveti oportunitatea de a promova produsele orinde in lume. Veti primi in continuare beneficiile de la companie.

Taxa de aderare accesibila
– Pentru a beneficia de preturi mai mici si de acces in cont personal, compania percepe taxa de inscriere. Insa mai mult decat aceste beneficii, primiti o afacere la cheie. Trebuie doar sa te inarmezi cu ambitie si investitia se va amortiza din primele comenzi sau recomandari pe care le faci.

Cum pot intra in posesia acestor produse?

1. Client

Devenind client, beneficiati de proprietatile excelente ale acestor produse, care va vor livrate de catre distribuitori la adresa pe care dumneavoastra o specificati. Simplu si eficient.

La pagina de contact luati legatura
cu consultantii nostri prin e-mail sau telefon.

2. Client (pana la 25% reducere pret)

Aceasta modalitate de cumparare va ofera posibilitatea de a avea preturi cu discount si de a primi bonusuri in functie de cumparaturile facute.
Pretul mai mic este valabil in cazul clientilor care au completat formularul de inscriere si au achitat suma de 79 lei pentru procesarea inscrierii. Pretul de inscriere se reflecta in munca de procesare a inscrierii, contul de internet primit din partea companiei producatoare pentru a vedea lunar cumparaturile pe care le-ati facut si bineinteles catalogul de produse.
Nu exista o limita de cumparare. Pentru a beneficia de pretul redus al produselor este destul sa faceti o singura comanda pe an. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

CAFEAUA IN LUME

– Consum mondial
– O industrie de $ 90 miliarde anual.
– Locul doi la Bursa de valori din Lume dupa Petrol
– Cea mai populara bautura cu1.4 miliarde cafele consumate zilnic.
– 54% din populatia adulta a Americii consuma 4 -5 cafele zilnic.
– In Canada consumul anual este de 15 miliarde cafele

In Romania consumul mediu este de 3-5 cafele zilnic
– Piaţa de cafea din Romania este in crestere in fiecare an
– Cafeaua este pe locul UNU ca si bautura calda consumata zilnic. Dupa apa este al doilea lichid consumat zilnic.Cea mai mare parte a cafelei este consumata la micul dejun.

In fiecare casa exista CAFEA
In Romania consumul anual de persoana este de aproximativ 1095 cafele.

Daca tot bem cafea, sa bem una sanatoasa.

Cafeaua pe baza de ganoderma lucidum.

Produsul – Gano Café este prima cafea sanatoasa din lume…care va este adusa, in exclusivitate, de Gano Excel. Gano Café este o bautura delicioasa si sanatoasa amestecata cu extract de Ganoderma si care, reducand oboseala, va aduce mai multa energie si vigoare. Doar gustand-o, va veti da seama cat de buna este.

Ganoderma – Beneficii pentru sanatate

Ganoderma lucidum nu are nici o interactiune cu alte remedii din plante. In general, Ganoderma s-a dovedit sigura si lipsita de toxicitate chiar in conditiile administrarii experimentale in cantitati mari la animale si oameni.

In decursul ultimilor 50 de ani, tarile asiatice au intreprins o multitudine de cercetari cu privire la valoarea medicala a mai multor ciuperci comestibile. Descoperirile arata capacitatea acestor ciuperci de a reduce tensiunea sanguina, de a scadea colesterolul, de a intari sistemul imunitar, de a ajuta in terapia anticanceroasa. S-au mai dovedit, totodata si alte proprietati precum: antivirale, antiinflamatoare, eficiente impotriva socului anafilactic, impotriva HIV, de crestere a capacitatii de utilizare a oxigenului si proprietati antioxidante.

O cafea sanatoasa, cu un continut foarte scazut de cofeina, sau chiar nul, va va ajuta sa va simtiti mai bine si sa duceti o Viata Mai Sanatoasa, limitand totodata riscurile la care va expune cofeina.

AVANTAJE

O mare provocare a zilelor noastre pentrun un mare procent al populatiei este gasirea si pastrarea unui loc de munca. Mai mult, sa ai o afacere implica o multime de responsabilitati si stres zi de zi. Cum sa eviti aceasta?
In sistemul de vanzare directa, ai gasit locul de munca pe care il vei indragi in fiecare zi mai mult.Este locul de munca ieal pentru tine, afacerea ta personala. Fara stres, fara ingrijorari zilnice. Tu iti stabilesti limitele de castig.

Sansele de succes, cresc atunci cand te alfi intr-o echipa puternica. In sistemul de vanzari directe, acesta este un prim pas pe care e bine sa il faceti cu atentie.

De ce sa aleg o afacere MLM ?

1. Program flexibil
Libertatea de miscare este un mare avantaj oferit de afacerea ta personala. Iti organizezi programul zilnic asa cum doresti.
Asta te va ajuta sa obtii un timp liber suplimentar. Fie ca este afacerea ta suplimentara sau chiar afacerea din care sa iti castigi existenta, acesta este locul de munca ideal. Nu trebuie sa mergi la servici, poti gestiona intreaga afacere de la domiciliu.

2. Fara limita de varsta
Un avantaj extraordinar oferit de sistemul de vanzari directe este posibilitatea de a avea un loc de munca stabil la orice varsta.
Incepand cu varsta de 18 ani, oricine poate avea propria lui afacere,
o afacere care sa fie un venit suplimentar pe langa serviciul de baza
sau dimpotriva poate deveni afacerea care sa iti aduca beneficiile necesare unui mod de viata asa cum ti-l doresti. Ajutand pe altii, te ajuti pe tine, recomandand si comercializand produsele pe baza de ganoderma lucidum.

3. Discount la pretul produselor
Fiind distribuitor, preţul de achiziţionare a produselor este mai mic decât preţul de listă. Pentru cei care doresc să şi vândă aceste produse mai departe, propriilor lor clienţi este un mare avantaj.
Practic, este la fel ca şi în afacerile clasice doar că nu aveţi nevoie
de un spaţiu comercial unde să faceţi prezentarea produselor.

4. Bonusuri din vanzari
În fiecare lună, în funcţie numărul de puncte acumulate şi poziţia câştigată în reţea, bonusul creste.
Practic, preţul produselor dumneavoastră scade cu fiecare lună.
La un moment dat, ajungeţi să luaţi produsele doar din punctele făcute, după care veţi începe să aveţi profit.

5. Bonusuri din retea
Aţi recomandat produsele Gano? Aţi primit probabil şi răspunsuri. Este posibil ca unii dintre cei care au primit
informatia de la dumneavoastră să fi dorit să se înscrie în afacere. Dumneavoastră aţi devenit sponsorul lor şi automat veţi primi anumite bonusuri din vânzările sau consumul de produse pe care dansii il fac. La randul lor, cei inscrisi de dumneavoastra vor primi bonusuri. Ajutandu-i pe ei sa creasca, veti creste si dumneavoastra. Este destul sa aveti doar 7 persoane inscrise de dumneavoastra pe care sa le ajutati sa creasca..