Despre Gano Excel

Gano Excel Enterprise, înfiinţatã în 1995, reprezintã o forţã extraordinarã în domeniul industriei MLM (multi-level marketing).FONDATOR
Având sediul în regiunea Kedah din Malaezia, firma desfãşoarã o activitate care se extinde în întreaga lume prin intermediul unei reţele de distribuţie formidabile.

Punând un accent deosebit pe cercetare şi dezvoltare, cultivare, producţie şi marketing, suntem ferm hotãrâţi sã oferim clienţilor noştri o gamã vastã de produse de calitate, pe care sã se poatã baza cu încredere, având totodatã un plan de marketing bun şi eficient.
Suntem privilegiaţi cã avem la dispoziţie cea mai mare plantaţie organicã de ganoderma din lume, reuşind astfel sã ne implicãm rapid în dezvoltarea noastrã la nivel internaţional.

Condusã de o echipã managerialã alcãtuitã din profesionişti cu spirit inventiv şi înzestratã cu capacitãţi vizionare, Gano Excel continuã sã înregistreze o ratã de creştere înaltã şi rapidã.
Cheia succesului o reprezintã munca în echipã. Orice idee implementatã în Gano Excel se bucurã de angajamentul fiecarei persoane. Suntem devotaţi ideii de a face din Gano Excel compania MLM numãrul unu din lume.

Premise tehnice

Interesul faţã de plantaţiile de plante din familia orhideelor şi de proprietãţile medicinale ale diferitelor plante, domnul Leow Soon Seng şi-a început, în anul 1983, cercetarea asupra diverselor specii de ciuperci din Malaezia. El a descoperit cã temperatura de 28-32° Celsius şi nivelul de umiditate al Malaeziei sunt foarte favorabile cultivãrii Ganodermei. Dupã efectuarea a diferite teste şi experienţe, el a descoperit cã Ganoderma Lucidum are cea mai mare valoare terapeuticã, comparatã cu celelalte tipuri de ciuperci. Din cele 200 de specii de Ganoderma, doar şase aveau o mare valoare terapeuticã. Domnul Leow a adoptat cultura ţesutului şi metoda 100% organicã de cultivare a Ganodermei. Ca mediu de plantare el utilizeazã compost din sol argilos şi coji de plante, fãinã de orez integral şi rumeguş de arbore de cauciuc. Nu se utilizeazã substanţe chimice, pesticide sau hormoni. Expunerea la soare este şi ea controlatã, astfel încât sã se asigure menţinerea proprietãţilor terapeutice. Perioada în care Ganoderma devine maturã este de trei luni, dupã care se recolteazã sub o atentã supraveghere. Prin utilizarea unei tehnologii moderne şi complexe la toate nivelurile, respectiv cercetare, cultivare şi producţie, domnul Leow Soon Seng este optimist şi crede cã Gano Excel va fi un important actor în înalta lume a acestei industrii.

Cultivarea Ganodermei

Elementul principal pentru asigurarea unei producţii de calitate a Ganodermei este un mediu potrivit. Firma Gano Excel este proprietara celei mai mari plantaţii organice din lume. Plantaţia are la bazã conceptul de protejare a mediului.

Producţia, tehnologia şi controlul calitãţii

Firma Gano Excel nu va compromite niciodatã calitateaşi eficienţa produselor. Un sistem ideal de producţie şi un personal cu o înaltã calificare profesionalã asigurã respectarea celor mai riguroase norme de calitate şi un flux neîntrerupt de producţie.

Licenţe şi certificate

• Autoritatea pentru controlul medicamentelor Malaezia

• Ministerul Sãnãtãţii din Malaezia

• Serviciul Australian de Carantinã şi Inspecţie

• Centrul de Consultanţã şi Inovaţie USM

• Asociaţia pentru Vânzãri Directe din Malaezia

• Consiliul pentru Standarde şi Productivitate din Singapore

• Ministerul Sãnãtãţii din Thailanda

• Laboratoarele Biochem Malaezia

• Ministerul Sãnãtãţii din Indonezia

• Certificatul HALAL

• Ministerul Sãnãtãţii din Singapore

• Biroul pentru alimente şi medicamente Kuala Lumpur

• Certificate ISO

gano-excel-hq

Consiliul de administratie

Leong Ting Yu     (Director Executiv)
Lew Soon Kiak    (CEO)
Ooi Kheng Seng (Presedinte)
Lewnegie           (Director Executiv)
Leow Soon Seng (Presedinte Gano Excel International)

board-members-gano-excel